05 november 2008

Att älska livet!

Varför bloggar jag just nu? Och inte för tre år sedan. När jag nu sitter här och tänker på mitt syfte för den här bloggen kommer jag inte på ett dyft. Det enda jag vet är att jag älskar och respekterar livet och att jag mår bra, även om jag för tillfället faktiskt är förkyld...grrr! Men säg inte det till min hjärna, är en sjukvägrare in i sista frossa-svettningarna. Innan det går så långt, ska jag idag äta mycket grönsaker, vitaminer och häxbrygg och allt annat som man önskar hjälper.

Men tillbaka till mitt skrivande, ja, kanske är det just för att jag mår bra, som jag känner mig bekväm nog att starta denna blogg. Tillräckligt trygg för att skriva av mig, så här "offentligt". Ingen känner ju faktiskt till den här bloggen än... Så modig är jag, hehehe. Får väl annosera ut det påFB, eller nåt. Undrar dock vem som skulle komma in och läsa om lilla mig?

2 kommentarer:

  1. Tänk på att bloggen ska vara för dig själv, du vill något. Du måste inte ha en massa läsare, om du nu inte vill ha ut ett visst budskap.

    Min egna blogg handlade om träning och att utvecklas. En del anonyma var på gränsen till aggressiva och tyckte att jag var lat, att jag borde träna oftare. Men allt man gör måste (eller bör) växa fram; att träna 5 gånger i veckan är inte det bästa att göra om man inte är mentalt inställd på det och har ett mål.

    Ha den här bloggen och sedan kan du alltid lägga ner och skapa en ny om du får nya mål med ditt bloggande.

    SvaraRadera
  2. Precis vad jag också känner, denna bloggen överlever så länge jag tycker det är kul att blogga. Känner absolut ingen press på att den ska bli superläst. Men det vore kul att ha några kontinuerliga läsare :-)

    SvaraRadera