01 februari 2009

Ett år äldre

Firade min födelsedag genom att först bli bjuden på supergod frukost hos min syster. Mitt på dagen shoppade jag mina egna presenter, var inne på Panduro och på Face Stockholm. Pyssel och smink. En lugn strosande dag på stan innan jag tog tåget hem för att städa. Tänk, det är nog första året på mina "25" år som jag städar på min födelsedag. Men det ska ju också göras... Imorgon har jag tvättid och usch, fy, vad jag inte alls ser fram emot det! I alla fall, fortfarande min födelsedag och jag är tacksam för att min vän kom och hälsade på mig denna dag. Det hade känt jobbig annars, det räckte med en ensam nyårafton. Det var mycket lättare att fira den själv än denna dag.

Jag och min vän delade en flaska rött, käkade pizza och snackade en massa, supermysigt och jag är så nöjd med dagen. Flärd, nyttighet och sällskap, allt i ett. Innan vi bestämde att vi skulle tillbringa kvällen ihop hade jag köpt en törstbakelse, nämligen årets första semla. Denna delade vi nu istället, och den var såå gooood! Jag är normal inte så förtjust i sötsaker men denna ljuvliga semla var mycket smakfull. Jag fick också tulpaner av min vän, vilket jag blev mycket rörd över, då jag i alla mina vuxna år har fått tulpaner av min familj (främst mamma) men då inte iår. Så denna gåva betydde otroligt mycket för mig, vilket min vän inte visste. Tänk hur slumpen kan åstadkomma mirakel.

Jag är också tacksam över alla som uppmärksammat min födelsedag, det är nästan som om de känt på sig att jag ursprungligen tänkt fira denna själv, för det är så många som ringt, sms:at eller skrivit till mig på FB och grattat :-) Tack alla för uppmärksamheten, detta året behövde jag den verkligen.
Puss och kram på er!

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen, skoj att du blev uppmärksammad.

    SvaraRadera
  2. Ja, skam vore det väl annars om alla bara hade nonchat mig på min födelsedag. Jag är tacksam över mina vänner och min familj som jag älskar mycket.

    SvaraRadera