26 februari 2009

Bambi på hal is

Testade långfärdsskridskor ikväll, och det var jättekul!
Vi hade dock oturen att de inte hade plogat isen, så det var en massa snö och vatten som låg på isen, vilket gjorde det svårare för en nybörjare. Men jag vill gärna åka igen, och det visade sig att jobbet har långfärdsskridskor att låna, så det gör det ju enklare. Tekniken är samma som när man åker inlines, vilket jag har gjort tidigare och det var ju tur. Kommer ihåg hur det var första gången jag åkte inlines, super läskigt! Så även om det var svårt med all snö ikväll, var det ändå kul att komma ut och göra något annat än att bara åka hem och sitta i soffan. Jag kan tänka mig att om man åker ut fyra-fem gånger, så kan man nog sedan ge sig ut på en kort skridskotur.

2 kommentarer:

  1. Låter väldigt härligt att kunna åka långfärdsskridskor, det skulle vara fantastiskt skoj att prova. Men nu kan jag inte åka varken inlines eller skridskor, så det skulle nog behövas en hel del träning för min del.

    Men det känns som om det skulle vara vinterns vandring, man kommer ut i naturen och rör sig över ett rätt stort område. Är lite inspirerad men man kan nu inte lägga tid på allt spännande i livet.

    SvaraRadera
  2. Klart man ska lägga tid på det som är spännade i livet, men man behöver ju inte testa allt samtidigt. Variation förnöjer!

    SvaraRadera