21 januari 2009

Mekanisk liten knähund

Har fått för mig att köpa mig en laptop, men vilken ångest man kan få... Min nuvarande dator är urgammal och har nu ett eget litet liv, dvs. den startar när den själv vill och orkar. Och det är givetvis inte vid de tillfällena som man själv vill att den ska gå igång. Känns det igen? ;-)

Så nu har jag nog pratat med alla jag känner för att få tips och råd, gick till Elgiganten för att kolla in design och pilla lite. Alla säger likadant: Det är innehållet som räknas! Det må vara sant men oj, vilken klyscha det är... Jag upptäckte att ju mer jag tittade på datorerna desto fulare blev dom och jag insåg att det är som i livet. Människan vill omge sig med vackra saker och så även jag.

Nu har jag ju turen att känna personer som kan göra ett urval till mig, vilket jag är såå tacksam över, eftersom jag själv är helt ute och kan inget om bärbara datorer. Så nu tror jag att det blir en Dell Vostro, vad jag har hört är Dell stabil, bra och den är snygg!
Vad tycks?

3 kommentarer:

 1. Att det bara är innehållet som räknas är en bluff! Som du vet har jag själv en stationär iMac med 20" skärm. Förutom att Mac är väldigt stabila datorer så är de extremt snygga - jag köpte min iMac för kombinationen av prestanda och snygghet.

  Den ser fin ut ... hoppas du blir nöjd med den.

  SvaraRadera
 2. Jag funderade också lite på om jag skulle köpa mig en Mac, jag vet ju hur bra de är. Men efter att ha arbetat med Mac-datorer under min universitetstid och aldrig egentligen vant mig vid dem, valde jag till slut att köpa en PC.

  Jag tittade även om Netbook, såå underbart snygga men för små. Som komplement till en stationär dator och res/blogg-dator, helt perfekt.

  Jag väntar olidligt på min nya dator!!

  SvaraRadera
 3. En ny artefakt i sitt hem kan göra stor skillnad. Hoppas du blir nöjd med funktion, känsla och utseende.

  SvaraRadera