07 december 2008

Hundmässan

En eftermiddag med lurviga fyrbenta djur, hundmässan i Älvsjö. Jag var där med min syster och hennes familj, då de äger en Golden retriver. Själv är jag inte uppväxt med djur men denna treårig tik har jag lärt mig att älska.Det var kul att åka med till hundmässan och ju längre jag var där desto sötare blev de små liven och vissa är ju inte så små heller, hehe. Det var kul att gå runt och kolla på alla raser, men det var svårt för en amatör att förstå vad domarna tittar efter när hundarna och deras ägare springer runt, runt. Hundarna belönades för sina prestationer och man kunde se glädjen som hundarna utstrålade är de kände att de gjort något riktigt bra. Man blev nästan sugen...

2 kommentarer:

  1. Jag känner två personer som var där, bägge hundägare. Att ha hund måste ge mycket men det kräver också en hel del. Ska jag ha hund så skulle det bara vara om jag hade ett hus - en lägenhet känns för litet.

    Hunden på bilden är underbar. Skulle jag köpa hund så skulle det absolut bli en Golden retriver eller en Labrador.

    SvaraRadera
  2. Ja, så känner jag också, säkert en livslång kamrat men också mycket jobb och tid som ska undvaras. Vi tycker också Tindra är helt underbar, Golden är en helt fanastisk ras.

    SvaraRadera