08 februari 2011

Beställningar

Sedan sist jag skrev har jag varit upptagen med att göra kort på beställning. Det har varit jättekul och jag trodde aldrig att folk skulle köpa mina kort.

Nu när alla får barn är babykorten eftertraktade, här är tre traditionella barnkort. Bokmärkena som jag använt är mina egna som jag samlade som mindre. Det har varit helt fantastiskt att kunna använda alla mina gamla samlarsaker, då jag var har samlat allt möjligt som liten, förutom bokmärken, har jag även gamla brevpapper och frimärken som jag tänkt göra något av så småningom.

Jag skapade även ett födelsedagskort i vintage-stil. Jag kom fram till en fin effekt för det mörkrosa bakgrundspappret, jag använde mig av ett riktigt mörkt mönstrat papper som jag sedan klädde med ljusrosa silkespapper, så att mönstret syntes i bakgrunden. Sedan duttade jag även det beigea pappret bakom ängeln med en rosa stämpel, så att det gick ton i ton med bakgrunden. Skrapat och färgat alla kanter, så att vintage-stilen kommer fram och den dubbla spetsen gör kortet mer gammaldags.


Något som var väldigt kul att göra var inflyttningskort till en kompis som flyttat. Jag gjorde alla korten som dörrar med fönster. I fönsterna satte jag spets som gardiner och brads, blommor och knappar som dörrknoppar. Jag hoppas bara att dem har kommit fram, då posten kanske inte är allt för tillförlitlig till London. Jag håller fortfarande tummarna på att få besked att dom kommit fram ordentligt...


Annars nalkas Alla hjärtans dag och jag undrar om folk fortfarande ge kort till när och kära. Jag har i alla fall testat att lägga ut några fina kärlekskort på min FB, så får vi se :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar