13 juli 2009

Min nya reskamrat

Är på resande fot med tåg, eftersom jag har fobi mot flygplatser, mer precist X2000 till Alvesta. Jag har inget emot restiden då jag alltid har både korsord, böcker och ljudböcker med mig. Men i år har jag även med mig min nya kompis, det vill säga min bärbara dator och mitt mobila bredband. Och vad fantastiskt tidsfördriv det är att kunna sitta vid datorn när man bara sitter här i flera timmar ändå.


Jag hade dock lite svårt att packa i år, då dator är ytterligare än pryl man vill ha med sig, jag fick ta bort lite annat som jag brukar ha med mig. Men jag upptäcker ju mer tiden går här på tåget att det är så värt det :-)

Foto: Clara Heiborn

2 kommentarer:

 1. Teknikens under! Själv håller jag precis på att tänka igenom det här med telefonin och TV.

  Jag ringer nästan inget alls och de fasta kostnaderna för hemtelefonen utgör t.ex. 97% av kostnaden denna månad. Så kanske ska jag bara skaffa mig en ny mobil med ett bra abonnemang. Se inlägg om detta.

  Vidare så måste jag ändra mina kanaler, då ComHem ska lägga ner de analoga kanalerna i mitt hus. Antagligen så kör jag på en grund som nästan inte ger några kanaler, ett baspaket via ComHem eller så kan Viasat ge värsta paketet med kanaler via Internet. Måste fundera på hur mycket TV jag egentligen vill ha. Inlägg i bloggen kommer om det.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår precis, jag har ju bara mobiltelefon själv med fast telefonikostnad. Är jättenöjd med det.

  Mitt analoga stängdes ned för två veckor sedan, beställde Comhems medium paket för samma pris som mitt gamla kabeltv abonnemang kostade. Helt ok.

  SvaraRadera